Even voorstellen

Mijn naam is Nicole Lubbe-Bos en met Nicole Bos - EventSupport ben ik als ZZP'er werkzaam in de organisatie & ondersteuning van evenementen. Zoals verder op mijn website te lezen is, zijn de werkzaamheden die ik kan verrichten zeer divers.

Naast ondersteuning & organisatie tijdens een event, schrijf ik ook teksten voor diverse doeleinden. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan verslagen van evenementen of persberichten ter promotie.

 

Opleiding en werkervaring

 

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hospitality Business School van Saxion Hogescholen te Deventer, in de studierichting Hoger Hotel Management.Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij NH Hoteles in London (GB) en Golden Tulip Victoria in Hoenderloo. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest bij onder andere Bastion Hotels en Albron Center Parcs. Dit zijn zeer diverse bedrijven waar ik veel heb geleerd.

Hobbymatig ben ik betrokken bij het Nederlands Shetland Pony Stamboek, onder andere als lid van de Redactiecommissie, waar ik diverse teksten en artikelen schrijf. Ook ben ik lid van bestuur van de Stichting Oranjeconcours De Bilt, een concours voor de aangespannen paardensport dat elk jaar op koningsdag plaatsvindt in de Gemeente De Bilt.

Tijdens mijn studie en mijn werk, zowel professioneel als hobbymatig, heb ik de ervaring opgedaan waarmee ik ondersteuning kan bieden bij de organisatie van uw evenementen.

Neemt u voor vragen gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op!

 

Met vriendelijke groet,
Nicole Lubbe-Bos