Uw evenement verdient alle aandacht

Communicatie is belangrijk bij het organiseren van een evenement. Om een evenement te laten slagen, is goede promotie een must. Dit geldt voor evenementen waar een groot publiek bereikt dient te worden, maar ook voor kleine (interne) bijeenkomsten is het belangrijk om op een goede manier te communiceren. Elk evenement heeft daarom baat bij goed geformuleerde promotieteksten en andere correspondentie.

Raak de juiste snaar!

Weet u niet precies waar u moet beginnen of hoe u dingen het beste kunt verwoorden? Ik kan u helpen met het opzetten van de correspondentie van uw evenement. Of het nu gaat om sponsorbrieven, uitnodigingen, reclameteksten, of het verstrekken van achtergrondinformatie aan bijvoorbeeld een krant of vakblad, ik kan al uw correspondentie voorzien van wervende teksten die de juiste snaar zullen raken.

Ook voor verslagen bent u aan het juiste adres. Met goede informatie kan ik voor u een uitgebreid verslag schrijven van een evenement. Ik kan voor u uitslagen van wedstrijden verwerken in een overzichtelijk schema, maar ook verslagen van een gebeurtenis of het op papier zetten van een stukje geschiedenis zijn geen probleem. Zo weet u op een later tijdstip alle hoogtepunten van het evenement weer terug te halen.

Voor het schrijven van alle nodige teksten kunt u contact met mij opnemen.